Steeds meer mensen beschikken over een smartphone en/of tablet. Wij, Goedkope Programmeurs, spelen daarop in. Door efficiënt te werken, zijn wij in staat om de kosten laag te houden. De ontwikkeling van uw eigen app zorgt ervoor dat u uw doelgroep bereikt via een nieuw kanaal en daarmee versterkt u tevens uw klantrelaties.

Een voor mobiele platformen geschikte app werkt erg efficiënt en draagt bij aan een eenvoudigere communicatie tussen u en uw (potentiële) klanten. Een ander voordeel van een eigen app is dat (potentiële) klanten meer betrokken raken bij uw merk en/of diensten.

Bent u van plan om een app te laten maken, maar u schrikt van de hoge kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze app programmeurs programmeren apps voor verschillende platformen zoals iPhone, iPad, Android, Blackberry en/of een mobiele versie van uw website. Dit alles voor maar € 22,50 per uur. U merkt uiteraard alleen verschil in de prijs. U krijgt gedurende het project een Nederlandse projectmanager toegewezen die het traject volledig begeleidt.

Belangrijk om te weten

Er zijn verschillende mogelijkheden om een app te ontwikkelen. Zo kunt u kiezen voor het ontwikkelen van een web appnative app of een hybride app. Al deze mogelijkheden hebben zo hun voor- en nadelen. Het is voor u als klant belangrijk om de juiste keuze te maken. Dit hangt af van uw concept en wensen. Wij adviseren u graag in het maken van uw keuze.

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige app laten maken tegen lage kosten? Vul dan het formulier op deze pagina in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen. Of bel ons voor een afspraak: 0413-472547.

“Uw eigen app programmeur voor maar € 22,50 per uur.”