Goedkope Programmeurs verkoopt websoftware tegen de allerlaagste prijs. De prijs voor het ontwikkelen van websoftware is € 22,50 per uur. Aangezien het gemiddelde loon van een php programmeur in Nederland ongeveer € 70,00 per uur bedraagt, bespaart u honderden euro’s op de ontwikkeling van uw websoftware!

Het grote voordeel van websoftware is dat het gebruik ervan voor uw klanten of leden via internet gemakkelijk toegankelijk is. Tegelijkertijd hebt u zelf een veilige en overzichtelijke toegang tot de gegevens die voor uw bedrijf of vereniging belangrijk zijn. Interesse? Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

“Bespaar honderden euro’s op de ontwikkeling van websoftware!”

PHP scripts

Goedkope Programmeurs levert standaard PHP scripts, zoals bijvoorbeeld een gastenboek of fotoalbum. Daarnaast kunnen wij deze PHP scripts aanpassen aan uw wensen. Goedkope Programmeurs levert PHP scripts op maat! Tevens kunnen wij deze scripts combineren met Javascript, AJAX en Mysql.

AJAX scripts

AJAX staat voor Asynchroon Javascript And XML. AJAX is zeer geschikt voor sites met dynamische content en wordt vooral geroemd om zijn snelheid en manier van refreshen. Met AJAX wordt uw website nog dynamischer en gebruiksvriendelijker.

“PHP scripts en AJAX scripts tegen de laagste prijzen!”

Apps

Steeds meer mensen beschikken over een smartphone en/of tablet. Goedkope Programmeurs speelt daarop in. Met de ontwikkeling van uw eigen app bereikt u uw doelgroep via een nieuw kanaal en versterkt u de klantrelatie. Een app op mobiele platformen werkt erg efficiënt en zorgt ervoor dat u eenvoudiger kunt communiceren met (potentiële) klanten. Dit alles zorgt dan weer voor een betere betrokkenheid bij uw merk en/of diensten.

Meer over Apps.